slimmingwraps

ПРИРОДНОЕ МОДЕЛИРОВАНИЕ ТЕЛА

100% LOODUSLIKE ÕLIDE EKSTRAKTIDE JA TOIMEAINETEGA IMMUTATUD PUUVILLASED SALENDAVAD KEHAMÄHISED on kehavormi korrigeerimise uudne lahendus, mis aitab kaasa rasvapõle- tusele, vähendab tselluliidiilminguid ja turseid, parandab naha struktuuri, toonust ja elastsust, aitab väljutada liigset vedelikku. Looduslike preemium-klassi eeterli-ke õlide erinevad kombinatsioonid koos patenteeritud tselluliidivastase toimeainete kompleksi (Anti-Cellulite CO2 Complex) ja Surnumeremuda ekstraktiga stimuleerivad vereringet ning aitavad taastada vereringet ja ainevahetust tselluliidist kahjustatud kudedes. Tänu verevoolu mahu suu- renemisele kapillaarides tarnitakse kudedesse rohkem hapnikku ja toit- aineid ning eemaldatakse jääkaineid, mis tagab kehavormi korrigeerivat efekti. Mähiste kasutamisel on soovituslik teha protseduurid kuurina, milles on kombineeritud erinevate mähiste toi- me ning tulemused on veelgi paremad koos lümfi- või muu massaažiga või sellega sarnase protseduuriga. Peale protseduuri (olenevalt keha suurusest) võib mõõtude vähene-mine olla 4 kuni 6 cm. Saadaval on neli erinevat mähist ja salendav termovõie.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *